Ha nem te csinálod meg , rólad csinálják meg.

Híres esetek

Arckód Lie To Me hitelesség

Arckód Lie to Me Tim Roth  

Elemző, Törekvő , Gyakorlatias

Az arc 3 részre osztása egyik első feladata az arcelemzőnek hiszen ebből derül ki , hogy adott személy egy helyzethez hogyan áll hozzá , mi nyújt neki felszabadultságot és biztonságot. Ha valakinek mind a 3 zónája hasonló magasságú vagy egyező akkor kiegyensúlyozott. Az élet számos területén…

Kezdjük a sáját házunk táján…

Önarckép

Szőke-Visontai Gábor

Saját magammal illik kezdeni, a képen épp egy boldog pillanatomban vagyok látható ez mondhatom gyakori az életemben , amiért hálával tartozom.

Egy vékony és távol ülő szemű , kidagadó orcával rendelkező , feltűnő orral és vastag ajkakkal , megtört négyzetes állal .élesedő szemöldökkel ,lapos fülekkel ,széles orrcimpával, nagy fülcimpával, szemrácokkal, dudorodó homlokkal és vastag bőséges hajjal rendelkező szerintem jóképű figura látható a képen. Ezek azok a jegyek amik elsősorban szemlátomást feltűnnek egy arcelemző coach számára.

Később az orrnyereg vastagodása , kerekedő orrcimpa , a kifelé lejtő szem, a 3 arczóna középen kisebb mivolta , a fülkagyló íve, az orrtőből induló bevágás, a középső fogak közötti hézag, a homlok szöge, a toka, az áll alatt a nyak amelyre ráhelyeződik a fej, az egyenes hajvonal , a homlok lejtésének a szöge és a szemöldök növésének az iránya fog kibontakozni .

A mélyén pedig a szülői oldalak egymáshoz viszonyítottsága, a családhoz való hozzáállás , a hit szerepe, az optimizmus jelei, a bántásra adott válaszreakció és a gondolkodásra ötletgazdagságra utaló jeleket elemezem ki ebből a képből.

 Jó sok jel amelyet egyenként szisztematikusan jelentéssel megtölteni , összefüggéseit áthámozni és közérthetően segítő szándékkal átadni , nos erre tettem rá az életemet ebben kívánom szolgálni az engem felkeresőket és az élet szerteágazó hatalmas asztalára ezt a fogást hoztam bízva abban közelebb tudom hozni önmagához vagy a környezetéhez adott megrendelőt.

2 Féle Arcunk

Az Arc 2 Oldala Az arcunk 2 oldala meghatározó szimmetrikus és asszimetrikus elemekből tevődik össze mely egy teljes képet ad. Az arckód amit vizsgál ebben az esetben az apa és az anya vagy aki ezeket a szerepeket betöltötte annak a hatását a személyiségünkre. A képeken…