Ha nem te csinálod meg , rólad csinálják meg.

2 Féle Arcunk

Az arcunk 2 oldala meghatározó szimmetrikus és asszimetrikus elemekből tevődik össze mely egy teljes képet ad. Az arckód amit vizsgál ebben az esetben az apa és az anya vagy aki ezeket a szerepeket betöltötte annak a hatását a személyiségünkre. A képeken jól látszik milyen különbség rajzolódik ki egy sima tükrözés esetén.

Jobb Jobb
Alap
Bal Bal

Apuka befolyása és magabiztossága érzékelhető ezen a képen. Az eredeti képtől eltérően szélesebb arc , állcsont és áll látható. Legtöbb esetben ha valami feltűnőbb és látványosabb akkor a magabiztosságot és a kisebb érzékenységet jelöli. 

Az eredeti képen egy fiatal hölgy látható , hosszú orrnyereggel és vastag ajkakkal , kellő bátorsággal mégis finom nőies vonásokkal. 

Édesanya érzékenysége és félelmei tükröződnek a bal arc egymásba fordításánál, határozott mutató áll mely makacsságot mutat és figyelmet követel magának , a homlok beszűkül így az ötletek mennyisége csökken viszont az ártatlanság és az eredendő nőies vonások a megmentendő/segítendő attitűdöt hozza ki a partneréből ösztön szerűen. Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük